2022. ÉVI KICK-BOX JUNIOR MAGYAR BAJNOKSÁG - EREDMÉNYEK

2022. MÁJUS 21. Hírek esemény

A szombati napon került megrendezésre a 2022. évi Kick Box Magyar Bajnokság, amelyen a következő eredmények születtek:

 

Junior Ring Országos Bajnokság Döntőjében 48kg full-contact kategóriában Konkoly Zsófia és Németh Míra küzdött meg egymással. Konkoly Zsófia 2. helyezést érte el, míg a dobogó legfelső fokán Németh Míra végzett.

 

Junior Ring Országos Bajnokság Döntőjében Molnár Olivér a PEAC versenyzője Oláh Milánnal szemben győzött low-kick 63,5kg kategóriában. Szép volt Olivér, gratulálunk!

 

A Junior Ring Országos Bajnokság Döntőjében a harmadik mérkőzést Ladover Barna és Lázár Zoltán vívta meg egymással. Ezúttal is egy PEAC-os játékos vitte el az első helyet low-kick 67kg kategóriában, gratulálunk Ladover Barnának!

 

A Junior Ring Országos Bajnokság Döntőjében low-kick 75kg-ban Horváth István második, Ifj Schiffer Ádám első lett. Gratulálunk nekik a szép helyezésekhez!

 

A Junior Ring Országos Bajnokság Döntőjének 5. mérkőzésén Rakovits Zalán Péter és Kiss Csaba Bence mérkőzött meg egymással K1 51kg-ban. Gratulálunk a fiúknak!

 

Junior Ring Országos Bajnokság Döntő K1 67kg bajnoka Soltvadkerti Dániel, a második helyezést pedig Blazsekovics Mirkó szerezte meg.

 

A Junior Ring Országos Bajnokságának a döntőjében K1 60kg kategóriában egy nagyon szoros küzelemben Kovács Krisztián Ramon PEAC-os versenyzőnk a második helyezést érte el, míg a Re-Gym játékosa, Nagy Krisztofer lett a kategória országos bajnoka.

 

A PEAC csapata ismét új országos bajnokot avathat a Junior Ring Országos Bajnokságán, hiszen Maros Maximilián K1 75kg-ban első lett, míg ellenfele Nagy Viktor második.

 

A Junior Ring Országos Bajnokságának Döntőjében az utolsó mérkőzésen K1 91+ kg-ban egyhangú döntéssel Varga Zoltán lett a bajnok, ellenfele Demeter Gergő ellen. Gratulálunk a fiúknak!

 

Gratulálunk mindenkinek! A PEAC Küzdősport szakosztálya eredményesen zárta a bajnokságot!