Elnökségi ülés, 2019.10.10.

2019. OKTÓBER 10. Hírek esemény

A Pécsi Egyetemi Atlétikai Club 2019. október 10-én, 13:00-tól tartotta soron következő elnökségi ülését, melyen a PEAC új szakosztályát, a nőknél az OB1/B-ben, a férfiaknál az OB2-ben induló vízilabdázókat Dr. Miseta Attila a Pécsi Tudományegyetem rektora, valamit Dr. Nyitrai Miklós az orvos kar dékánja képviselte. Az elnökségi ülésen a PEAC meghívására részt vett a sportért felelős államtitkárság helyettes államtitkára Fazekas Attila is.


Jenei Zoltán társadalmi elnök,Dr. Miseta Attila rektor, Dr. Ács Pongrác ügyvezető elnök közösen köszöntötték a PEAC újdonsült junior Muay Thai nehézsúlyú világbajnokát, Ladover Bálintot és edzőit.

Első napirendi pontként Dr. Ács Pongrác elnök mutatta be az Egyesület 2030-ig kitűzött, az EMMI felelős államtitkársága részére is megküldött fejlesztési programjának sportszakmai és infrastrukturális célkitűzéseit. A kitűzött célokat összegző napirendet az elnökség elfogadta.

Második napirendi pontként Dr. Stocker Miklós mutatta be a sportszakmai többletfeladatok ellátásáért az EMMI által biztosított forrás felhasználásának előrehaladását, melyet az elnökség szintén elfogadott. 

 

 

További képek a galériában >>