Bármiben lehet jobb az ellenfél, egy dolgot kivéve: az akarást, ezt minden csapatunk tartsa észben a reá váró nagyon nehéz mérkőzéseken!

2021. NOVEMBER 2. Hírek sajtótájékoztató

Nagyon nehéz héten vannak túl felnőtt csapataink. A Bóly ellen 2:2-es döntetlen, és a Beremend ellen 2:1 arányú bravúrgyőzelem lett a végeredmény.

Ifi csapatunk a megyei rangadón legyőzte a Mohácsot, azonban Dombóváron kikapott. U17-es gárdánk az Iváncsa ellen remekelt.

Továbbra is bravúrosan szerepel U14-es és U15-ös csapatunk, mind a két Stiefel - legénység győztesen hagyta el a pályát. Az U13 Pécsváradon remekelt a héten.

Megyei I. osztályú csapatunk a veretlen Bólyt fogadta a hétvégén és egy nagyon nehéz, nagy iramú, hatalmas küzdelmet hozó mérkőzésen a Gelencsér fivérek góljaival 2: 2 arányú döntetlent ért el. Mind a két csapat megnyerhette volna a mérkőzést, azonban összességében a pontosztozkodás igazságos. Szombaton Komlóra utaznak a fiúk a három pont reményében.

Megyei II. osztályú csapatunk a bajnokság eddigi legnehezebb mérkőzésén van túl.  dobogó harmadik fokán álló, megyei I.-be igyekvő riválishoz, Beremendre utazott a csapat. Kiss Balázs remekelt a kapuban, a védelem ismét biztos lábakon állt, Oszvald Bálintot pedig nem tudta tartani az ellenfél. A 2:1 -es sikert Gelencsér Péter (csak, hogy ne maradjon le a két testvére mögött) és Molnár Gábor góljaival szereztük meg. Ezzel a győzelemmel továbbra is tapad a Fazakas – brigád a listavezető Nagykozárra. Vasárnap a Lánycsók következik.

NB III.-as utánpótlás csapataink is begyűjtöttek újabb győzelmeiket. U19-esek a Hétközi Dombóvár elleni sima vereség után szombaton a megyei rangadón már jó játékkal és Bogdán Dávid 2 és Székelyhidi Gergő góljaival 3:1 arányban diadalmaskodtak. A héten Dunaújvárosban a 100%-os 70:0-s gólaránnyal rendelkező listavezető ellen nagy szükség lesz a címben említett akarásra.

U17-es csapatunk már Stemler Szeverinnel a soraiban Kiss Sanyi 2, Fehér Bence és Bogdán Renátó góljaival meggyőző 4:1 -es sikert arattak a tabellán előttünk helyezkedő Iváncsa ellen. Szombaton a bajnokság talán legjobb csapata a Siófok vár játékosinkra.

Stemler Szeverin szüleivel Németországban élt és focizott. A tavalyi családi tragédia után édesapja hazahozta Szeverint a nagyszülőkhöz Komlóra és megkereste a PEAC-t, hogy segítsük a fiát, amiben tudjuk. Sikerült kollégiumot szereznünk neki, és bekerült az U17-es csapatunkba, ahol a legszorgalmasabb, legmegbízhatóbb, tehetségként ismertük meg. A nemzetközi játékengedély azonban csak nem akart megérkezni és a minden edzés után plusz munkát végző fiú hétről -hétre izgatottan várta a pályára lépés lehetőségét. Ez most a héten érkezett el és rögtön két sikernek is részese lehetett, hiszen kitartása, hozzáállása jutalmául a megyei II. osztályú rangadón is játszhatott 25 percet. Sok sikert kívánunk a pályán és az életben Szevi! Üdvözlünk a PEAC családba.

Az U14-es és U15-ös csapataink is sikerrel vették a hetet. A fiatalabbak Mérész Márk utolsó pillanatban szerzett góljával 3:2 arányban győzték le a Szederkényt, amihez Szokol Milán és Császár Péter góljai is kellettek. Szerdán Ők is a listavezetőhöz, Bólyba utaznak. U15-ös sikercsapatunk Lovászheténynek rúgott egy tízest. Borda Ármin 3, Nagy Bence 2, Husznai Marcell 2, Szokol Milán 2 és Faragó Tamás osztoztak a gólokon. A dobogó harmadik helyén álló csapatunk csütörtökön a Nagykozárt fogadja.

U13-as csapatunk Pécsváradon aratott két újabb sikert. A házigazdákat 1:0, a Székelyhidi csapatát 3:0 arányban győztük le. A vezetőség fő feladataként tekint arra, hogy ez a korosztály jövőre regionális bajnokságban induljon az idei komolytalan versengés helyett, hiszen a srácok fejlődését ez szolgálná.

A hosszú hétvégén a kicsik pihentek, most szombaton U11-eseink újabb futsal fordulóra utaznak Pécsváradra, az U7 -U9-es csapataink az utolsó őszi Bozsik fesztiválon szerepelnek a Verseny utcában.

HAJRÁ PEAC!