Otthon továbbra is 100%-os a PTE PEAC Futsal

2022. OKTÓBER 11. Hírek sajtótájékoztató

A megszokott jó dolgokon ritkán változtat az ember. Ezt tette hétfőn este a Lauberben, a PTE PEAC B BUILD &TRADE férfi NBII.-es Futsal csapatunk is,amely nagy küzdelemben itthon tartotta a három bajnoki pontot,immár negyedik hazai derbijén is( 4/4).

Játékosaik, ügyesen passzolva tartották magukat az első félidő derekáig,amikor is Koronics Márk jó ütemű átlövése utat talált a kapuba. Az első félidőben több kecsegtető akciót vezettünk, de mindkét kapus mutatott be hatalmas bravúrokart.

A második félidőben Vénusz Soma érkezett jól a hosszún egy keresztpasszra és máris 2:0 ide. Csapatunk egyre többet tett a gólért és egyre több helyzetet dolgozott ki, de az ellenfél rutinos kapusa mindent hárított.Ahogy teltek  percek,az ellenfélnek nem volt más hátra, mint elkezdett vészkapus játékot játszani.

Ez egy öngyilkos taktika is lehet,mint ahogy az is lett. Egy eladott labda után Koronics Márk a saját kapuja elől löbbölte a labdát a piros mezesek kapujába (3:0). Az utolsó percben az ellenfél az ellentámadásnál betalált, ezzel a végeredmény 3:1 lett.

Küzdelmes,jó mérkőzést láthatták a nézők egy komoly rivális ellen. Ott vagyunk az élmezőnyben.

 

Szép volt Fiúk! #hajrápeac