Hétvégi röplabda mérkőzések - eredmények

2022. OKTÓBER 3. Hírek sport

Kedves szurkolóink!


A hétvégi NBII-es férfi torna két mérkőzését megnyerte az ifjú játékosokból álló csapatunk. Gratulálunk nekik ezúton is!
Ez első mérkőzést Gödöllő csapata ellen játszották. Ennek eredménye 3:1 lett. (25:19, 20:25, 25:23, 26:24)


Szabó Tamás, a csapat vezetőedzője, és egyben a mérkőzés meghatározó játékosa feladóként, így nyilatkozott a megmérettetésről:
"Nagyon jól kezdtük a szezont. Ezen a mérkőzésen volt minden. Az első szettben végig vezetve nyertünk. A második szettben a saját hibánkból hatalmas előnyt adtunk az ellenfélnek, de a végén nagy küzdelemmel feltornásztuk magunkat. A harmadik szettet, a második elvesztése után szoros küzdelemben nyertük meg. A negyedik szettben pedig nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből. A csapatomnak gratulálok, pont azt csinálták amit gyakoroltunk."

A torna második mérkőzése, amin csapatunk is érdekelt volt, az UNI-GYŐR SZESE csapata ellen zajlott. Ezt a meccset is sikeresen abszolválták fiaink. Ahogy az eredmény is mutatja, igen csak kiélezett párharcról beszélhetünk. A 3:2-es szettarány miatt az ellenfél elrabolt tőlünk egy bajnoki pontot. (25:17, 23:25, 23:25, 25:20, 15:6)


Szabó Tamás erre a mérkőzésre is reflektált:
"Nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. A Győr ugyan úgy a jó védekezésre építi a játékát, mint mi. Nagyon nehéz volt saját magunk ellen játszani, sokkal erősebb és gyorsabb támadásokat kellett vezetnünk, hogy ne a komfort zónájába játsszon ellenfelünk. Nagyon hasznos volt ez a nap, mindent láttam a csapatomból, folytatjuk a munkát."

 

A mérkőzésekről készült képek elérhetőek a Képgalériánkban!

 


Csak így tovább!
Hajrá PEAC!