A hétvégén NB2-es férfi kosárlabda csapatunk FINAL 4-t rendez!

2021. JÚNIUS 18-20.

Ez óriási dolog a csapat számára, így aki teheti jöjjön, és szurkoljunk együtt a fiúknak! Csináljunk egy fantasztikus hangulatot a TTK Csarnokban.
A belépéshez szükséges a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!

 

Program:

2021. június 18. péntek
17:30 PTE-PEAC – Dunaharaszti MTK/Békéscsabai KK
20:00 Sunshine-NYIKSE – Budafok

2021. június 19. szombat
17:00 Budafok – PTE-PEAC
19:30 Sunshine-NYIKSE – Dunaharaszti MTK/Békéscsabai KK

2021. június 20. vasárnap
15:30 PTE-PEAC – Sunshine-NYIKSE
18:00 Dunaharaszti MTK/Békéscsabai KK – Budafok
Eredményhirdetés vasárnap, az utolsó mérkőzés után.

 

A fiúk várakozásai a hétvégéről

Moosz Milán, edző:
Hihetetlen, hogy bejutottunk a négyes döntőbe! Bármi is történjen, az ország 4 legjobb csapata között vagyunk. Nem mi vagyunk a bajnokesélyesek, hiszen mindhárom csapat jobb szerkezetű és rutinosabb játékosokból áll, hosszabb kispaddal rendelkeznek. Vannak azonban bizonyos dolgok amelyekben biztosan mi vagyunk a legjobbak: nekünk van a legnagyobb szívünk, a legnagyobb akaratunk és mi leszünk a legmotiváltabbak.

Czéh László:

A PEAC-cal ez lesz a 3. NB II négyes döntőm. Úgy tartom, talán még nehezebb ezen nyerni, mint a zöld csoportban benn maradni. Ha nyerni nem tudunk, jövőre is szeretnénk ide eljutni.

Lajos Norbert:
Személy szerint nekem, csodálatos érzés, hogy ilyen messze eljutottam ezzel a csapattal. Remélem hogy a pécsi rendezést előnyünkre tudjuk kovácsolni, sok nézővel, illetve a hazai pályával. Nincs más dolgunk a héten, mint a maradék edzéseken tegyük oda magunkat, majd mutassuk meg a többi csapatnak is, hogy miért is jutottunk Final 4-ba! Remélem játékommal előre tudom segíteni ezt a csapatot, akik nem csak a pályán egységesek! Hajrá Pécs!

Balázs Bodó:
Szenzációs szezont futottunk ezidáig, úgy gondolom a final4 már magában szép teljesítmény. Örülök, hogy megnyertuk a rendezés jogát és bízom benne, hogy sokan kijönnek a hétvégén jó hangulatot teremteni.

 

Kis Milán:
Több éve játszom már a PTE-PEAC csapatában, de most először jutottam el a FinalFour-ig. Számomra ez a szezon már így is örök emlék marad de úgy gondolom, hogy ezzel a lendülettel és szívvel amivel játszottunk szezon végén, van keresnivalónk a bajnoki címert való küzdelemben. Sok munkát fektettünk a szezonba és ezt szeretnénk is kamatoztatni. Egyénileg úgy érzem, hogy mindenki megtalálta a szerepét és mindenki tudja mire kell odafigyelnie így pedig a csapat taktikánk is összeállt. A mérkőzések során úgy gondolom, hogy a védekezésünk és a fiatalságunk lehet a kulcs a sikerhez. Bízom benne, hogy sikeresen fogunk szerepelni, és a kilátogató nézőket is élménnyel tudjuk gazdagítani!

Nagy Kevin:
Megmondom őszintén az egyik legboldogabb évem az idei a kosárlabda pályafutásom során! Soha ennyire nem vártam még a közelgő mérkőzéseket. Soha nem élveztem még ennyire a játékot mint az idei szezonban a PTE PEAC csapatában. Óriási ajándék és siker nekünk a döntőbe jutás! Nem mi indulunk esélyesként, de arról biztosíthatok mindenkit, hogy a csapat és én magam is mindent megfogunk tenni a győzelemért! Biztos vagyok abban, hogy nagyon nagy szükségünk lesz a nézőkre, nélkülük a Honvéd elleni csatát sem nyerhettük volna meg! Arra kérek minden kedves ismerőst, barátot, családtagokat és kosárlabda szerető embert, hogy jöjjön el a hétvégi meccsekre! Csináljunk egy olyan hangulatot, hogy az ellenfél féljen a terembe lépni!

Mezei Máté:
Egy rendkívül fizikális párharc során sikerült túljutnunk a rendkívül jó erőkből álló Honvéd Ludovika csapatán, és bejutnunk a Final4-ba. Beszélhetünk taktikai,technikai dolgokról, de úgy gondolom ez a szív diadala volt. Hatalmas erőket mozgósítottunk annak érdekében, hogy győztesként hagyhassuk el a pályát. Óriási szívvel küzdöttünk egymásért, a kispad együtt élt a játékkal. Június 18-20.-ig Pécsett, a TTK csarnokban lesz szerencsénk küzdeni az NB2-es bajnoki címért. Szeretnénk megkérni a szurkolóinkat, és mindenkit aki ki van éhezve ennyi idő után egy kis szurkolásra, hogy támogassa csapatunkat a döntő során.

Huszka Bendegúz:
Nagyon jó érzés és lehetőség számomra, hogy fiatalként egy ilyen jó csapathoz tartozhatok. Legfőbb célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, de ha véletlen nem sikerülne, akkor sem esünk kétségbe. Szerintem kifejezetten jó esélyekkel indulunk a döntőben, hazai pályán a hazai szurkolók hatodik emberként tudják támogatni a Csapatot. Reméljük minél többen kijönnek buzdítani minket.

Sziráki Lőrinc:
Amikor két és fél évvel ezelőtt egy alapszakasz meccsen elszakadt a keresztszalagom a Dunaharaszti ellen, nem hittem volna, hogy legközelebb a final fourban fogok ellenük pályára lépni. Azt gondolom, hogy a keresztjátékban megmutattuk, hogy mekkora nagy szívünk van és mennyire tudunk egymásért küzdeni. A final fourhoz is hasonlóan fogunk hozzá állni, veszteni valónk igazából nincsen, de ha már ideáig eljutottunk szeretnénk feltenni az i-re a pontot, ami a zöld csoportba való feljutást jelentené.

Major Martin:
A Final Four eddigi karrierem csúcsa, ezert büszke vagyok, hogy ennek részese lehetek. A szezon során egy nagy családdá kovácsolodtunk össze és ez a mi legnagyobb fegyverünk.

Varga Edvin:
Többször előfordult az életemben, hogy abbahagytam a kosárlabdát de amikor legutoljára 17 évesen újrakezdtem, nem is gondoltam ,hogy egyszer ilyen sokra fogjuk vinni bármelyik csapattal ahol eddig megfordultam. A szezon vége felé egyre összeszokottabb csapat lettünk , így a pályán is többet tudunk teljesíteni csapatként. Büszke vagyok arra a hozzáállásunkra és a mentalitásunkra amit a nyugati bajnokság illetve a keresztjáték alatt képviseltünk. Most végre be kerültünk a final4-ba így örülnénk ha minél jobb helyezést sikerülne elérnünk, folytatva az utóbbi erős és sikeres sorozatunkat.

Schuj Márton:
Az idei szezon rögös úton vezetett keresztül, de mertünk nagyot álmodni. Úgy gondolom ebben az évben sikerült egy olyan csapat kohéziót elérni, ami nem csak a pályán, de azon túl is mutat, és ez lehet az egyik legnagyobb fegyverünk a final4 ra készülve. Itt már minden meccs egy lehetőség arra hogy maradandót alkossunk.
A kapuig eljutottunk, már csak be kell lépnünk rajta.
Szimpatizánsaink támogatását továbbra is örömmel fogadjuk!

Gergely Péter:
Nagyon megtisztelő számomra, hogy egy ilyen jó közösségben játszhatok. A szezon elején nem gondoltam volna, hogy a final fourban fogunk szerepelni. Ez innentől kezdve örömjáték a számunkra, ráadásul mindezt hazai pályán tehetjük meg, a saját közönségünk előtt.

Griszháber Oszkár:
Nagyon büszke vagyok az egész csapatra. Egész évben keményen dolgoztunk és most az eredményünkön is látszik. A Final Fourban is a legjobb eredményt szeretnénk elérni.