Megyei I. osztályú labdarúgás - Győzelem a városi rangadón: PVSK-PTE PEAC 1:4

2021. OKTÓBER 26. Hírek sport

Megyei I. osztályú labdarúgó csapatunk veretlenül menetelt előre a bajnokságban, ám ez az előző fordulóban a Szederkény elleni egy gólos vereséggel sajnos megtört. Ezért is tekintették jelentőségteljesnek a következő mérkőzést, melyre október 24.-én, vasárnap került sor. A bajnokság 10. fordulójában a fiúk a városi rivális PVSK csapata ellen léptek pályára.  Nemsokkal a mérkőzés kezdete után, a 9. percben vezetést szerzett csapatunk, amit a továbbiakban nem csak megtartott, még 3 góllal fokozta is az előnyt. A 85. percben a PVSK csapata szerzett egy gólt, ám ez már nem vehette el tőlünk a sikert, 1:4 arányban győzedelmeskedtünk. Gólszerzőink: Makai Márk (2), Hergenrőder Tamás, Miltner Szabolcs.

 

Lőrinc Antal: Nagyon fontos mérkőzés volt számunkra ez a találkozó, aminek két oka is volt. Egyfelől szerettünk volna újra mérkőzést nyerni a szederkényiek elleni kínos vereség után, másfelől egy városi rangadón elért pozitív eredmény nagy lökést adhat a bajnokság további szakaszára. Már a mérkőzés elején irányításunk alá vontuk az eseményeket és gyors játékosaink lévén két gólos előnyre tettünk szert. A második félidőt is kontroll alatt tartottuk és már csak a gólok száma volt kérdéses! Összességében teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot a PVSK otthonából. Gratulálok a srácoknak a GYŐZELEMHEZ!

 

A hétvégi győzelem után a PTE PEAC megyei I. osztályú csapata jelenleg 22 ponttal a tabella 2. helyén áll a bajnokságban, közvetlenül a Pécsvárad után.

HAJRÁ PEAC!