Mozsgó Szentlőrinc II. - PTE PEAC

2022. MÁRCIUS 3. Hírek sport

Február 26-án, szombaton, Mozsgón lépett pályára a PTE PEAC felnőtt labdarúgó csapata. A megye I.-es csapat a szintén megye I.-es Mozsgó Szentlőrinc II. ellen játszott.

A hazai csapat az első félidőben előnyre tett szert, ugyanis már a 3. percben sor került az első gólra. Rendkívül gyorsan történtek az események, így a Szentlőrinc csapata a 17. percben szabálytalanságot követően begyűjtötte az első sárgalapot is. 9 perc elteltével ismét kaptunk egy gólt, majd újabb 9 perc múlva egy harmadikat is. Így zárult le az első félidő.

A második félidőnek nehézkesen indult neki a csapat. Sajnálatos módon az 56. percben Gelencsér Bálintnak is odaítéltek egy sárgalapot. Azonban ezt abszolút kiegyenlítette azzal, hogy a 68. percben gólt szerzett a PEAC csapatának. 3-1-es eredménnyel a csapat nem adta fel, de sajnos a 74. percben a hazai csapat ismét szerzett egy gólt, immár a negyediket. A csapat tovább küzdött, több cserét követően folytatták a mérkőzést, azonban több gól nem született. Így a lefújást követően a szentlőrinciek ünnepelhettek, számunkra vereséggel zárult a mérkőzés.

 

Végeredmény: Mozsgó Szentlőrinc II. - PTE PEAC: 4-1

 

A PEAC csapat tagjai, akik pályára léptek:

Pölöskei Tamás Máté, Wieland Zsolt János (Bayer Szabolcs 46’), Rácz Levente Dávid (Dargó Dávid 23’), Makai Márk (Oszvald Bálint 77’), Gelencsér Bálint, Nagy Gergő Máté, Hadobás Gergő (Gál Szabolcs 46’), Jeránt Márk, Hergenrőder Tamás, Grassy Ferenc (Bozsánovics Bence 82’), Miltner Szabolcs

Akik nem léptek pályára: Kása Kolos, Házenauer Martin

 

Edző: Lőrinc Antal

A következő mérkőzés vasárnap, a Villány TC otthonában kerül megrendezésre.

Hajrá PEAC!