Tihany Futsal- PTE PEAC B BUILD&TRADE 2:3 ( 1:0)

2022. OKTÓBER 18. Hírek sport

Hétfőn egy három órás fárasztó utazás után vették fel a harcot játékosaink a bajnokság 8. fordulójában. Az előző idegenbeli meccseinek alapján nem sok jóra számítottunk,mert a Tihany egy rutinos, jó erőkből  álló csapat, ahová több Veszprémi játékos is átjátszik és mi eddig pontok nélkül maradtunk idegenben. A tabellán elfoglalt helyek is egy kemény csatát, megalkuvás nélküli küzdelmet ígértek, illetve bármely csapat győz, komoly lépéselőnyre tesz szert a másikkal szemben.

Az első félidő fegyelmezett, taktikus csatát hozott, ahol mindkét kapu állandó veszélyben forgott. Talán a mi akaratunk érvényesült jobban, de egy figyelmetlenség megbosszulta magát  és máris vezetett a házigazda. Ezt az egy gólos előnyt a szünetig tartani is tudta.

A második félidőben a Peacos srácok mindent egy lapra feltéve vetették magukat a küzdelembe, ami még is hozta az egyenlítő gólt. Sajnos ez nem tartott sokáig,mert a Tihany egy egyéni betöréssel ismét vezetést szerzett. A mérkőzés hátralevő perceit, megint a pécsiek uralták, előbb Molnár Csongor egyenlített egy lecsorgóból, majd Totya barátunk lőtte szét a pókhálót a jobb felső ficakban. ????????A Tihany a végén öt a négyezett ,de hősies védekezéssel hazavittük a 3 pontot és megérdemelten nyertünk a visszhang városában.

 

Élő Tibor, edző: Augusztus eleje óta készülünk erre, sok munka, alázat és ma az eddig hiányzó plusszok meghozza a sikert. Az út elején járunk. Vannak céljaink, ezekért megyünk előre.

 

Szép volt fiúk! #hajrápeac