RFC Küzdősport

 blazsekovics.ferenc / www.sayugym.hu

 blazsekovics.ferenc@gmail.com / jorcsakjozsef@gmail.com / fules516@gmail.com

 Blazsekovics Ferenc: (20) 916 33 14 / Jorcsák József: (70) 519 52 22 / Horváth László: (70) 312 76 80

 

Bemutatkozás

Az PTE PEAC RFC Küzdősport Szakosztály 2005-ben alakult Jorcsák József Szakmai vezető Blazsekovic Ferenc edző vezetésével. A szakosztály sajátossága, hogy jelenleg három GYM közül választhatnak az álló típusú küzdősportot keresők (Muay Thai, Kick-Box, Ökölvívás).

A rekreációs sporttól a nemzetközi versenysportig szóló csoportos edzésekre és magánedzésekre a hét minden napján várjuk a küzdősport (Kick-Box, Muay Thai, Ökölvivás) után érdeklődőket. A gyermek korosztálytól az egyetem hallgatóin át a senior korosztály is képviselteti magát az edzéseken.

Az edzés és verseny felkészítés mellett kiemelt szerepet kap az edzőtábor szervezés és a nemzeti ill. nemzetközi szintű verseny szervezés, a bírói tevékenység Kick-Box és Muay Thai sportok terén. 

A PEAC RFC-Küzdősport szakosztály részletes ismertetőjének megtekintéséhez kérem, kattintson ide!

 

SAYU-GYM, Blazsekovics Ferenc:
„1986 óta dolgozom, mint edző: Tigris kung-fu, Ping kune-do, Shaolin kung-fu, Kick-box (3. dan), Muay Thai, Muay Boran (10 khan), Krabi-Krabong oktatói múlttal, valamint 10 év profi Muay Thai versenyzői tapasztalattal, bírói vizsgával a hátam mögött”.

Edzői eredmények:
5. Világbajnok, 9. Európabajnok, 1 Világkupa győzelem, 2 egyetemi bajnok, számos magyar bajnoki cím, jelenleg is több válogatott sportoló (IFMA Muay Thai és WAKO Kick-Box) felkészítése mellett számos amatőr, vagy kifejezetten rekreációs célú tagunk van. Rendszeresen látogatják edzéseinket Sajátos Nevelési Igényű sportolni vágyó gyermekek illetve felnőttek egyaránt. Az értékállóságot mutatja, hogy sok korábbi sportoló, versenyző vissza-vissza jár edzéseinkre és ezek közül 6 fő már vizsgázott edzőként, sportoktatóként segíti a SAYU GYM munkáját.

Edzések: heti 6 nap, H-Sz-P: 17.00 Blazsekovics Ferenc vezetésével, K-CS-V: Sayu Gym edzőkkel.

 

Jorcsák Team, Jorcsák József: 1986-2000-ig Válogatott versenyző. Több Eurobajnoki-„Világbajnoki I.II.III. helyezés és 40- en feletti felnőtt küzdősport bajnoki cím, tulajdonosaként. 2000 -től TF elvégzése óta edzőként is jelen vagyok a küzdősportok palettáján. Szakágaim amiben edzéseket tartok: Kick-Box (5. dan), Thai- Box (4khan), Francia-box Savate (Jaune ),ökölvívás. 

Nemzeti bírói minősítésekkel: muay-thai, kick-box, ökölvívás sportágakban. Tevékenyen részt veszek hazai és külföldi versenyeken A sportolói múltat az edzői és bírói jelen váltotta fel, azért évente több nemzetközi versenyen megmértettem magam, a veterán mesterek között.”

Edzői eredmények:
Európabajnoki helyezettek, Magyar bajnoki címek, válogatottságig jutó sportolók. Gyermekeim Ramon, Vivien, Dorina. Az apjuk nyomdokait követve A főiskolán edzői, sportszervezői szakon végeztek. Ők segédedzőként, szervezőként támogatják edzői munkámat.

Edzések: csoportos heti 2 nap K-Cs 17,30.-19,00 

Magán edzések: Heti 7 nap időpont egyeztetéssel, sportág specifikusan. Megbeszélés szerint.

 

Garuda Team, Horváth László:
„2012-ben csatlakoztam a küzdősport szakosztályhoz, edzőként. Korábban Blazsekovics Ferenc és Jorcsák József edzőknél ismerkedtem meg a sportág alapjájaival és versenyeztem, elérve Kick-Boxban az 1.dan fokozatot. Tanítványaim a Kick-Boksz mellett, Muay Thai ill. MMA sportágakban méretik meg magukat.

Edzői eredmények:
2 Muay Thai világbajnoki cím, Magyar bajnoki címek Kick-Boxban, válogatottságig jutó sportolók WAKO Kick-Boxban, Muay Thaiban. 

Edzések: csoportos heti 3 nap H-Sz-P 17.00, magán edzések heti 6 nap.

 

Szakosztály vezetése

Jorcsák József - szakmai vezető, vezetőedző
Petrovics Gábor - szakosztályvezető
Vass Bálint - társ szakosztályvezető

 

Edzőink

Jorcsák József - Kick-Box régió vezető, Jorcsák Team vezető edző
Blazsekovics Ferenc - Muay Thai régió vezető, Sayu Gym vezető edző
Horváth László - Garuda Team vezetőedző

Sportedzőink, sportoktatóink:

 • Brunner Boglárka
 • Jorcsák Dorina
 • Jorcsák Ramon
 • Jorcsák Vivien
 • Klász Norbert
 • Melis András
 • Mudik Zsolt
 • Sáska László
 • Bakacs Dezső
 • Papp Attila
 • Sárközi Attila


Korosztály megnevezése

Gyerek - 6 éves kortól, versenyzés 8 éves kortól
Cadet I-II. - 12 éves kortól
Junior - 16 éves kortól
Felnőtt - 18-35 éves korig/40 éves korig
Veterán - Muay Thai 40 évtől, Kick-Box 35-54 év
Minden korosztály számára: Nem versenysport célú sport látogatás, rekreáció

A különböző sportágakban és szövetségek esetén különböző korosztály kategóriák közül válogathatnak a sportolni vágyók – egyeztetve edzőjükkel.

 

Edzések helyszínei

Pécs Xavér u. 19. (Sörház alagsori edzőterem)

 

Képgaléria

 

 

Vissza a főoldalra