2022-es év női csapata

2023. FEBRUÁR 20. Hírek eredmények

Interjú a 2022-es év legjobb női csapatával

 

A PEAC asztalteniszezői elképesztő eredményeket értek el az elmúlt évben, ezért megkértük őket, hogy meséljenek az elmúlt időszakról, sikereikről és az együttműködésről. A lányok így válaszoltak kérdéseinkre.

 

Hogyan élitek meg ezeket a sikereket?

 

Szuhanyik Gréta ezt gondolja:“Nagyon jó érzés ezeket a sikereket átélni. Főleg abban a tudatban, hogy azért értük el ezeket mivel nagyon sokat edzünk és kijön a sok munka.“

Nagy Judit pedig így látja:

“Nagyon jó érzés megnyerni egy versenyt, de természetesen a többi dobogós helyezés is nagyon jól esik.”

 

Mik a céljaitok a 2023-as évre?

Pétery Johanna válasza: “A legfontosabb számomra, hogy az Európa Bajnokságra kijussak, mivel az már egy nagyon szép eredmény lenne és, ha már ott vagyok akkor szeretnék helytállni.”

Nagy Judit pedig így látja a 2023-as évét:”Erre az évre az a célom, hogy kijussak az Európa-bajnokságra és, hogy a nemzetközi versenyeken minél jobb eredményt érjek el.”

 

Milyen volt csapatként együtt dolgozni ebben a feszített tempóban, mi volt számotokra a legnagyobb kihívás?

Nagy Rebeka ezt gondolja: “Örülök annak, hogy nem egyedül vagyok egy csapatban és nagyon jó barátok vagyunk, a legnagyobb kihívás az, hogy versenyről versenyre mindig jól teljesítsek.”

Szuhanyik Gréta pedig ezt nyilatkozta az együttműködésről: “Szerintem nekünk sokkal könnyebb jobban teljesíteni egy versenyen, mivel így, hogy négyen vagyunk mindig kap mindenki támogatást. Néha nehéz mondjuk úgy örülni egy helyezésnek, hogy a többiek sokkal jobb helyezést értek el. De ez is lehet pozitív, mivel felfelé húzzuk egymást és növeli a teljesítményünket.”

 

 

Mit tudnátok tanácsolni a hozzátok hasonlóan fiatal sportolóknak?

Pétery Johanna ezzel motiválná a hozzá hasonló olvasókat: “Azt tudom tanácsolni, hogy soha ne adják fel, mert semmi sem lehetetlen. A szorgalmas munka mindig meghozza a gyümölcsét.”

Nagy Rebeka:”Az a tanácsom, hogy minél többet kell edzeni és akkor fog jönni az eredmény.”

 

Gratulálunk a lányoknak és további sok sikert kívánunk!

 

Hajrá, PEAC!