Három arany, két bronz és két hatodik, pontszerző hely a 2022. évi Országos Bajnokságon a Boccia szakosztályunknál

2022. NOVEMBER 29. Hírek eredmények

 

Három arany, két bronz és két hatodik, pontszerző hely a 2022. évi Országos Bajnokságon a Boccia szakosztályunknál

Elképesztő izgalmak, csodálatos érzelmek voltak jellemzőek a pályán és a pálya szélén is. Sportolóink 24 győzelmével szemben csupán 7 vereség áll. Fényesebb nem tudott lenni szereplésünk, mert két kategóriában is egymás ellen játszottak az elődöntőben sportolóink. Sosem fogom elfelejteni - ahogy a 16 éves Koleszár Gréti brillírozott a felnőttek között és sosem felejtem ölelését és mosolyát a dobogó legfelső fokán - ahogy Kienle Kinga tökéletes játékkal szerezte meg a bronzérmet, most láttam úgy játszani, ahogy neki kell, amivel a jövő bajnoka lesz - amikor Szabó Alexandra a döntőben az utolsó percben, az utolsó labdánál lett országos Bajnok egy zseniális mérkőzésen Hegedűs Lászlóval szemben - ahogy Berkes Gergő a bronzmeccsen végig koncentrálva, ellenfelének esélyt sem adva mutatta meg képességeit önmagának és mindenkinek a csarnokban és lett harmadik - Sipos Andris minden hájjal megkent játékát, amikor már vesztes helyzetből parádés labdákkal nyerte meg a döntőjét - és tisztelettel említem és köszönöm meg Rózsa István és Virágh Attiláné hatodik helyét. Sosem fogom elfelejteni, hogy bíróink, Belán Dávid, Dobsa Sándor az OB mindkét napján mindenki elégedettségét elnyerve vezették a meccseket. Sosem fogom elfelejteni az edző kollégáim, a segítőink, önkénteseink fáradhatatlanságát és, hogy mindig volt jó és biztató szavuk a sportolóinkhoz. Stier Lászlóné Magdi, Tóth Enikő, Sándor László, Berkes Józsi apu, Szűcs Ibolya anyu, Makay Péter, Kienle Gábor, Kinga nagyszerű férje. Schveibert Anna és Takács Laura köszönjük szépen!

 

Szappanos Zoltán nyilatkozata: Sportolóink igazi stratégák voltak, ezzel tűntek ki és lettek győztesek. Hallgattak az ösztöneikre, bíztak magukban, megfogadták edzőjük és segítőik tanácsait. Felhívtuk a figyelmüket arra, hogy az lesz a pályán, amit Ők magukban eldöntenek, kimondanak a mérkőzés előtt közvetlenül, a pályára lépés előtt. És így is lett. A siker kulcsa mindemellett az az erős közösség, összetartás, bizalom ami sportolók, segítők, edzők, szurkolók, támogatók és az egyesület között van. Sikerült, büszke vagyok Mindenkire, aki velünk dolgozik. Barátaink maradjatok Velünk Lendületben!

 

Eredmények:

 

BC4-egyéni:

1.hely Szabó Alexandra

 3.hely Berkes Gergő

 

 Hazai 1-egyéni:

1.hely Koleszár Gréta

 6.hely Rózsa István

 

 Hazai 2-egyéni:

1.hely Sipos András

3.hely Kienle Kinga

6.hely Virágh Attiláné.

 

Köszönjük, hogy a jövőre 100 éves születésnapját ünneplő egyesületünk mindenben mellettünk áll. Köszönjük PTE PEAC, gratulálunk az OB többi érmesének, helyezettjének! Köszönjük a verseny szervezést a Magyar Para Boccia Szövetségnek! Szurkolóink ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej. Találkozzunk jövőre, élőben a pécsi Országos Bajnokságon! HAJRÁ PEAC! Mindörökké Boccia! Szurkolóink maradjatok velünk lendületben!

http://peac.pte.hu/kepgaleria/boccia-2022