FUTSAL U11 ÖSSZEFOGLALÓ

2020. SZEPTEMBER 21. Hírek sport

Sírtunk és nevettünk is a héten!

 

Felnőtt megyei I. osztályú csapatunknak sajnos nem sok babér termett a héten. Szerdán Siklóson hagytunk ott három pontot. Végig domináltuk a mérkőzést, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, a gólt mégis a Siklós szerezte így 1:0 arányban győzni is tudott.
Szombaton véget ért a kupakaland is, miután a PMFC stadionban a Salgótarján NB III.-as csapatától 7:0 arányban kikaptunk. Óriási fegyvertény, hogy feljutottunk az országos főtáblára, de hamar helyére kerültek a dolgok.
A felnőtt csapatot hihetetlen sérülés és betegséghullám sújtja, de az elmúlt 3 mérkőzésen szerzett 3 vereség és 0:12-es gólkülönbség elgondolkodtató.
Most már csak a bajnokságra koncentrálunk és jövő hét szombaton a Várkői Stadionban lesz lehetőségünk a javításra a Lovászhetény csapata ellen. A kupában már egyszer legyőztük őket 1:0 arányban, közben a bajnokságban nagyon magabiztosan menetelnek és ott vannak a dobogón. Nem lesz könnyű mérkőzés ez sem!

 

NB III.-as ifjúsági csapatunk hatalmas bravúrt hajtott végre a héten! A szomszédvár PVSK csapata összes ifi kora ellenére felnőtt keretben szereplő játékosát és a PMFC-ből igazolt két ifistáját hadba küldte fiataljaink ellen, de ez is kevésnek bizonyult. Minden játékosunk dicséretet érdemel, küzdöttek, hajtottak és szemre is tetszetősen JÁTSZOTTAK. Gelencsér Gergő /3 gólt szerzett és adott egy gólpasszt!/ vezérletével 4:1 arányban győztek a srácok. Jövő héten Dunaföldváron lehet tovább folytatni a pontgyűjtést. Bravó fiúk!

 

Serdülő csapatunk ugyancsak a PVSK fiataljaitól 5:0 arányú vereséget szenvedett. Ennek ellenére is dicsérni lehet akarásukat, küzdésüket. A PVSK ezen korosztálya a Komlónak 17-et, a Bonyhádnak 14-et rúgott.
Szombaton Szurofka Pista bá' csapata Dunaföldváron reméljük, tovább gyarapítja az eddig megszerzett két pontját.

 

Elkezdte bajnokságát az U15-ös és U14-es csapatunk is.
Mindkét csapatunk a megyei bajnokság kiemelt csoportjában igyekszik minél jobban szerepelni.
U15-ös csapatunk gólparádéval kezdett. Bogdán Renátó 7, Szalai András 5, Markovics Márton 2 és Hermann Balázs 2 góljával 16-0 arányban győzték le a Szigetvár csapatát. Szép volt srácok, csak így tovább jövő héten Komlón!


U14-es csapatunkat javarész 13 és 12 éves tehetséges fiatalok alkotják, akiket szerettünk volna lassan rávezetni a bajnoki mérkőzésekre. Szerdán ugyan kikaptak 7-3 -ra a Szentlőrinctől, de a félidőben még 2-1-re vezettek és nagyon bíztató volt a játék a jövő szempontjából. Rétháti Bálint 2 és Egréder Marcell szerezték a PEAC-os gólokat. A nyári izgalmak után reméljük, mindenki megnyugszik, és bebizonyítják a gyerekek, hogy miért gondoljuk, hogy az egyik legtehetségesebb korosztálya az egyesületnek. Szeptember 30.-án Pécsváradon lesz a következő bajnoki mérkőzés.

 

U11-es csapatunk vasárnap Pécsváradra utazott, ahol megkezdte futsal bajnoki szereplését. A hazai csapat ellen hengereltek a gyerekek! Lukács Máté 3, Mogyorósi Péter 2, Császár Péter 2 és Sziblinger Zsombor góljaival 8:2-re győztük le a Pécsvárad U11-eseit. A Dombóvár nem jelent meg a tornán, így csak ezt az egy meccset játszottuk le. Két hét múlva október 3.-án szombaton délelőtt a PTE TTK tornacsarnokában az Ifjúság úton mi leszünk a rendezők. Szept. 27.-én vasárnap Bozsik torna vár a korosztályra.

 

Kóbor Péter, Kurucsai Kornél és Szabó Zoltán vezetésével U7 és U9-es labdarúgó palántáink Bozsik fesztiválon képviselték az egyesületet. Élmény látni, ahogy ezekben a korosztályokban napról-napra fejlődnek az edző bácsik keze alatt a gyerekek, és "fertőződnek" meg a labdarúgás szeretetével.
Öröm volt nézni a csillogó tekintetüket, a boldogságot az arcukon, hogy PEAC - mezben, ellenfél ellen játszhattak. A két PEAC-os kiemelt, Miseta Milán és Lehman Benjamin lett.

 

Megyei II. osztályú csapatunk sajnos elszenvedte első vereségét a bajnokságban.
Hímesházán 9:4 arányban.maradt alul. A PEAC- os gólszerzők:
Somos 2, Somfai, Dankó