Heti beszámoló 2020-10/3

2020. OKTÓBER 19. Hírek sport

Molnár Gábor példakép lehet sok PEAC-os fiatal számára!

Ha beszámolunk Molnár Gábor PEAC-apa, PEAC-edző, PEAC-játékos hétvégéjéről, lényegében minden csapatunk eseményéről képet adunk. Mindenki „Monyója" a heti 6 edzés levezetése után, 2 meccset lejátszott a felnőtt csapatainkban, 2 csapatot segített a kispadról és mellette elkísérte fiát, Molnár Marcellt az U9-es korosztályunk kiemelkedő játékosát a hétvégi fesztiválra. Ha már ott volt, akkor az egyik U9-es csapatunkat végig vezette és tanácsaival segítette. Gábor nem csak a fia számára lehet példakép, hanem még sok játékosunk tűzheti ki célul, hogy elérje a sportban, amit ő elért és mindig annyi érzelmet, akarást tegyen bele a mérkőzésekbe, amennyit ő hétről-hétre, hosszú évek óta.

Megyei I. osztályú felnőtt csapatunk Gelencsér Gergő 2, és Hadobás Gergő góljaival 3:2 arányban győzedelmeskedett Sellyén. A rengeteg hiányzó (Házenauer, Gál, Hazenauer, Fiáth, Fűrész, Pinczés, Oszvald, Kele) ellenére magabiztos győzelmet aratott csapatunk. Jövő héten Szederkényben kellene tovább gyaporítani a pontjaink számát és ragadni az élbolyhoz.

Megyei II. osztályú csapatunk a bajnokesélyes Beremend otthonában szenvedett 1:0 arányú vereséget. A sérülés hullám nem kerüli a II.-es csapatot sem és igazi befejező csatár nélkül nem volt átütőerő a támadásainkban, ráadásul 11-est is hibáztunk. Jövő héten vasárnap a Várkőiben győzni kell a Somberek ellen.

U19-es csapatunk Duli Bálint góljával pontot szerzett az NB III.-as bajnokságban. Illetve a játék képe alapján 2 pontot veszített, miután 1:1 arányú döntetlent játszottak a Kaposvölgye csapata ellen. Hatalmas mezőnyfölény, akarás, küzdés jellemezte a csapatot, de sokkal jobb csatárteljesítmények kellenek a győzelemhez. Javítani jövő héten a Majos ellen lehet.

U17-es gárdánk nagyon simán 4:0-ra hozta aktuális mérkőzését a Kaposvölgye serdülői ellen. Bogdán Bálint, Bogdán Balázs, Both Marcell és Lévai Marcell szerezték a góljainkat. Jövő héten, két fontos játékosunk visszatérése után egyértelműen az újabb 3 pont megszerzése a cél a Majos U17 ellen.

Vasárnap újra a legkisebb futballista palántáinkra lehettünk nagyon büszkék. U7-es kis triónk, és mind a két U9-es csapatunk sok győzelmet szerzett ezzel újra boldoggá tették szüleiket, edzőiket, saját magukat. Az edzésekkel telő „munkanapok" után nagyon jól jönnek ezek az „ünnepnapok", amikor összemérhetik erejüket a környék csapatainak hasonló korú játékosaival. Kiemelt játékosunk ezen a tornán Molnár Marcell, Horváth Ádám, és Balatoni Zsófia lett. Gratulálunk nekik, minden játékosunknak és edzőiknek is.